Materieel

SBA onderhoudt alle in gebruik zijnde machines zelf. Daarvoor heeft SBA een moderne werkplaats en een grote voorraad van de meest benodigde machineonderdelen. De machines worden in goede conditie gehouden zodat SBA op elke onderhoudslocatie een betrouwbaar machinepark met uitstraling kan presenteren.

 

Verder innoveert SBA bestaande machines zodat ze een betere kwaliteit leveren en optimaal kunnen presteren op de golfbaan. Hierbij kan men denken aan een zelfrijdende Toro procore en enkele Workmans die zijn omgebouwd tot holespoon-rapers.  

 

Onze werkwijze is zeer effectief. Iedere machine heeft een uniek nummer waar we alle bijzonderheden, reparaties en aanpassingen bijhouden. Zo kunnen we de gehele geschiedenis van de afzonderlijke machines terugzien. Met deze informatie kunnen we het machinepark bijsturen en kwalitatief zo optimaal mogelijk beheren. 

 

We zijn tevens voorzien van servicewagens die volledig zijn ingericht om een eventuele storing ter plaatse te kunnen verhelpen. Door onze goede samenwerking met diverse leveranciers is er een snelle levering van alle onderdelen die we acuut nodig hebben.

 

 

Buggy's

 

SBA verhuurt inmiddels meer dan 80 buggy's aan verschillende golfbanen. Het voordeel van ons concept is dat alle kosten van onderhoud zijn inbegrepen in een economisch zeer voordelig tarief.

 

 

Druckversion Druckversion | Sitemap
© SBA Golf & Groen B.V.